
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Ikke nødvendig med noen kakebunn som hører til forma. Når ostekaka skal ut av den runde forma, tar jeg varmt vann til hjelp. Jeg fyller oppvaskkummen med "kokende" vann (varmeste fra krana). Deretter tar jeg kakeforma ut av kjøleskapet og holder forma - nesten opp til kanten - noen sekunder nedi det varme vannet. Så tar jeg den opp, løsner ringen, og skyver kake med formbunnen opp gjennom ringen. Slipp ringen oppi vaskekummen og ta en litt stor brødkniv og før den inn under kaka. Fordi ostekakebunnen også er blitt litt myk, kan du ved hjelp av kniven la kaka skli over på et fat som er satt fram på forhånd. Til sist tar du en kniv og tørker av siden på ostekaka (bruk en ren klut til å tørke av kniven noen ganger) slik at den litt smelta ostemassa på sidene blir fjernet. Jeg synes kaka blir liksom topp delikat på fat på denne måten.