 
									  
				
				
			Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ikke nødvendig med noen kakebunn som hører til forma. Når ostekaka skal ut av den runde forma, tar jeg varmt vann til hjelp. Jeg fyller oppvaskkummen med "kokende" vann (varmeste fra krana). Deretter tar jeg kakeforma ut av kjøleskapet og holder forma - nesten opp til kanten - noen sekunder nedi det varme vannet. Så tar jeg den opp, løsner ringen, og skyver kake med formbunnen opp gjennom ringen. Slipp ringen oppi vaskekummen og ta en litt stor brødkniv og før den inn under kaka. Fordi ostekakebunnen også er blitt litt myk, kan du ved hjelp av kniven la kaka skli over på et fat som er satt fram på forhånd. Til sist tar du en kniv og tørker av siden på ostekaka (bruk en ren klut til å tørke av kniven noen ganger) slik at den litt smelta ostemassa på sidene blir fjernet. Jeg synes kaka blir liksom topp delikat på fat på denne måten.