 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg ser på oppskrifta du har på mjølgamp og kan se at det ikke er sånn den var opprinnelig. Denne ble bakt i bakeriet til min onkel i Vestre Gausdal og jeg ser du har halvert smørmengden og det skal være blanding av kulturmelk og helmelk. Deigen pensles med vann og strøs med en blanding av finknuste tørre kakesmuler( strøkavring) og sukker. Står tydelig i oppskrifta at det IKKE skal brukes Kanel. Den deles i 11x5 cm og legges på stekebrett.
Da kan du kalle den "Mjølgamp" fra Gausdal.