
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg ser på oppskrifta du har på mjølgamp og kan se at det ikke er sånn den var opprinnelig. Denne ble bakt i bakeriet til min onkel i Vestre Gausdal og jeg ser du har halvert smørmengden og det skal være blanding av kulturmelk og helmelk. Deigen pensles med vann og strøs med en blanding av finknuste tørre kakesmuler( strøkavring) og sukker. Står tydelig i oppskrifta at det IKKE skal brukes Kanel. Den deles i 11x5 cm og legges på stekebrett.
Da kan du kalle den "Mjølgamp" fra Gausdal.