Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei!
Lurer på: Er det mulig å lage en lokk ved å lage bringebær-puré/coulis og gelatin?
Litt det samme som man gjør med mango-pulp?
For den oskekaka med mangopulp har jeg pimpet med fersk mango i ostekremen og pasjonsfrukt på toppen, og er kaka alle spør om i middagsselskap (og vi er en gjeng i slutten av tjueåra!)
Men nå som 17 mai nærmer seg, så kunne jeg tenkt meg å prøve å lage lokk av frisk bringebærcoulis og gelatin. samt pynte med blåbær. Vipps rødt hvitt og blått :) Men med et stramt tidskjema, så må jeg forhøre meg. For har ikke tid til å bomme :) hehe