
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei!
Lurer på: Er det mulig å lage en lokk ved å lage bringebær-puré/coulis og gelatin?
Litt det samme som man gjør med mango-pulp?
For den oskekaka med mangopulp har jeg pimpet med fersk mango i ostekremen og pasjonsfrukt på toppen, og er kaka alle spør om i middagsselskap (og vi er en gjeng i slutten av tjueåra!)
Men nå som 17 mai nærmer seg, så kunne jeg tenkt meg å prøve å lage lokk av frisk bringebærcoulis og gelatin. samt pynte med blåbær. Vipps rødt hvitt og blått :) Men med et stramt tidskjema, så må jeg forhøre meg. For har ikke tid til å bomme :) hehe