Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Er mer komfortabel med gjærbakst enn kakebakst, men tok i dag en sjanse på å bytte ut min 42 år gamle standard eplekakeoppskrift med denne. DET skulle jeg gjort før.
Laget dobbelt oppskrift m/totalt 10 små (Summerred) epler & 1 pianoboks vaniljekrem på deling. Stekte i forvarmet ovn på rist; rille 2 & 4 i varmluft i 1t 15 min & 165*C. Lot hvile i ettervarme i ca 2t.
Fantastisk resultat. Kunne nok ha stekt ca 10 min. kortere eller brukt mer vaniljekrem pr. kake.
TIPS; Gjør eplene klar i forkant og vend dem gjerne i kanel\(perle)sukker i en boks m\lokk/pose.