
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Er mer komfortabel med gjærbakst enn kakebakst, men tok i dag en sjanse på å bytte ut min 42 år gamle standard eplekakeoppskrift med denne. DET skulle jeg gjort før.
Laget dobbelt oppskrift m/totalt 10 små (Summerred) epler & 1 pianoboks vaniljekrem på deling. Stekte i forvarmet ovn på rist; rille 2 & 4 i varmluft i 1t 15 min & 165*C. Lot hvile i ettervarme i ca 2t.
Fantastisk resultat. Kunne nok ha stekt ca 10 min. kortere eller brukt mer vaniljekrem pr. kake.
TIPS; Gjør eplene klar i forkant og vend dem gjerne i kanel\(perle)sukker i en boks m\lokk/pose.