Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei bakte denne kaken i dag, den ble magisk brukte 1 egg mer enn i oppskrift og vispet dette sammen til fyldig og god eggedosis . etter dette brukte jeg hel melk ikke fløte, blandet cirka 80 gram smør i melken og passet på at dette var avkjølt. etter dette tok jeg og blandet hvetemel i og kjørte det lenge i miksmaster. Helte dette i formen og skar opp epler og blandet dem med kanel og vanlig sukker. så tok jeg og fordelte vaniljekrem jevnt utover kaken etter dette fordelte jeg eplene som er sure over hele kakens topp og drysset over perlesukker. i Ovnen i midt del og steker kaken i 60 min den ble magisk god. husk dette kan variere på hva slags ovn du har jeg steker alltid kaken med over og under varme. Kos dere det skal vi god Helg