 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei
Jeg fant denne oppskriften under veganske oppskrifter. Får å få rundstykkene helt veganske, byttet jeg ut honning(fra bier) med lys sirup. Jeg liker at fruktene blir myke, så jeg legger oppskåret frukt og nøtter i kaldt vann over natten, og tilpasser vannmengden i oppskriften. (Er sikker på at du også gjør det når du ønsker det).
Jeg lager innimellom veganske kanelsnurrer. Da bruker jeg alltid din oppskrift på verdens beste boller, med melis og smelting av smør og oppkok av melk. Jeg bruker da vegansk smør og soyamelk. Kanelsnurrene blir like gode som med kumelk og smør, dvs. verdens beste kanelsnurrer. Takk for supre oppskrifter.