Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Nydelig kake :-)
1. Men kan nøttebunnen fryses for så å fylle og pynte kaken senere?
2. Skal ha den til konfirmasjon en lørdag, og håpte å kunne lage bunnen tidlig og putte i frysen, og fylle kaken + ha på fromasj dagen før, og pynte med krem selve konf.dagen. Eller må/bør kaken fylles samme dag som den skal serveres (da kan jo heller ikke fromasjen tas på før samme dag...)?
PS! Jeg bruker ikke cognac-kuler, kun hakket kokesjokolade.