 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg følger aldri mengden smør i oppskrifta.
Koker opp kremen, siler den for å få bort eventuelle tråder fra egget, så tar jeg smøret direkte ut fra kjøleskapet. Har kremen i en bolle og skjærer smøret av blokka med smør med ostehøvel å heller smaker meg til når jeg syns det er nok smør. Gjør dette mens kremen er varm slik at smøret smelter inn. Da blir det ikke noe mektig smørsmak. Har også bittelitt salt i kremen hvis jeg syns den er veldig søt. Får alltid skryt av suksesskakene mine.