
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Marianne, det går å lage kaken på torsdag og oppbevare den tettpakket i plast til lørdag. Kaken bør helst stå kjølig i disse to dagene. Jeg ville a ventet med å dekke den med ostekrem til kvelden før, så den er fersk og myk. Til fest kan du jo pynte kaken med litt friske bær til slutt - i så fall ville jeg ventet til lørdag med å dekke kaken med ostekrem og bær. Ha det gøy i bryllup:-)