
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Det er fint å bruke krystallisert (fast) honning, men det er en feilslutning at fast honning blir fast igjen etter oppvarming og flytende honning ikke gjør det. Fast honning er honning der sukkerkrystallene i honningen har krystallisert ut til fast stoff. Når honningen varmes opp, løses disse krystallene opp igjen, men de vil ikke krystalliseres ut igjen når kaken blir kald, det tar mange uker for at honning, under de rette betingelser, vil krystallisere til fast honning, og dette vil nok ikke skje når honningen er blandet ut i vann og andre ingredienser i kaken uansett. Om man bruker fast eller flytende honning kommer nok derfor sannsynligvis ut på ett. Honning er ikke som fett som stivner igjen.