Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Det er fint å bruke krystallisert (fast) honning, men det er en feilslutning at fast honning blir fast igjen etter oppvarming og flytende honning ikke gjør det. Fast honning er honning der sukkerkrystallene i honningen har krystallisert ut til fast stoff. Når honningen varmes opp, løses disse krystallene opp igjen, men de vil ikke krystalliseres ut igjen når kaken blir kald, det tar mange uker for at honning, under de rette betingelser, vil krystallisere til fast honning, og dette vil nok ikke skje når honningen er blandet ut i vann og andre ingredienser i kaken uansett. Om man bruker fast eller flytende honning kommer nok derfor sannsynligvis ut på ett. Honning er ikke som fett som stivner igjen.