 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Disse er skikkelig gode, jeg lager dem hele tiden og de går ned på høykant!
Jeg bytter ut sukker med kokossukker og hvetemel med speltmel, bare for å gi meg littegranne bedre samvittighet når jeg sluker et helt brett... Litt hakkede hasselnøtter passet også godt i.
Mine flater seg ikke under steking, så flater de litt med en våt spiseskje midtveis mot slutten av steketiden.
Men så lurer jeg på hvor lenge den rå deigen kan holde seg i kjøleskap? Kanskje ikke så lenge pga egg?