Add new comment

Hei!

Har laget denne kaken én gang tidligere, og den ble kjempegod! Men denne gangen ville ikke bunnen heve seg, har du noen tanker om hva som gikk galt? Ganske sikker på at jeg brukte rett mengde av både egg og bakepulver. Forrige gang jeg lagde den, pisket jeg inn alle ingrediensene med en elektrisk mikser, men denne gangen vendte jeg inn hvetemelet, bakepulveret, vannet og smøret med en slikkepott. Eggedosisen ble pisket lengre enn sist gang. Jeg stekte også kaken i en annen ovn, men jeg har ikke hatt problemer med denne ovnen tidligere. Kan noe av dette ha påvirket resultatet? Jeg følte også at det ble mindre kakerøre denne gangen enn sist, men jeg har vanskeligheter for å skjønne hvorfor, da jeg er ganske sikker på at jeg målte ingrediensene rett.

Vennlig hilsen Linnea :)

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.