 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den kaken jeg direkte tenker på heter Marjolaine, et fransk bakverk med Dacquoise (nøttemarengsbunner), mørk sjokolade ganache, sjokoladekrem og nøttesmørkrem. Den er lett og luftig og har mange momenter, den er dog enkel å lage når alle lages i forvei og monteres før servering. Når den spises kan det oppleves som at den inneholder kjeks da marengsbunnene stekes til de er helt tørre. Søker du å andre siden på Dacquoise vil du få opp alle forslag på kaker som inneholder denne type nøttemarengsbunner. Det finnes mange versjoner av kakene, du får velge din foretrukne. Lykke til!