Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Denne var god, men ingentig slår Sverre Sætres versjon. Med Amaretto, italiensk marengs i mascarponekremen holder kaken sammen (enkelte oppskrifter bruker gelatin - gir en litt funky konsistens synes jeg) i lag med vispet kremfløte og eggeplommer (gir en vesentlig lettere mascarponekrem enn her), ekte vanilje og ikke minst lag fingerkjeksene selv! De fra butikk smaker rart. Skikkelig espresso løfter smaken i amaretto/sukker/kaffe-mixen, men pulver er absolutt å foretrekke framfor å forsøke å lage sterk traktekaffe.