
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei, eg veit ikkje kor du fått informasjon om at 'innmaten blandes med varm melk, det er ikke den vanlige måten! Eg er svensk og oppvakst med ulike måter å lage Semlor på, å den du har skrevet tilhører ein skjelden måte.
Ein blander 'innmaten' (som òg for den delen er er litt gammeldags uttrykk på norsk) det indre i bollen med reven mandelmasse (òg evt bitte litt melis),det skal vere litt laus deig følelse med vispet føte på toppen men under lokket 😉