Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei, eg veit ikkje kor du fått informasjon om at 'innmaten blandes med varm melk, det er ikke den vanlige måten! Eg er svensk og oppvakst med ulike måter å lage Semlor på, å den du har skrevet tilhører ein skjelden måte.
Ein blander 'innmaten' (som òg for den delen er er litt gammeldags uttrykk på norsk) det indre i bollen med reven mandelmasse (òg evt bitte litt melis),det skal vere litt laus deig følelse med vispet føte på toppen men under lokket 😉