 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hallo, og unnskyld meg!
Fikk mail nå med denne siste anmodningen, men de foregående har jeg dessverre ikke sett!
Vel, her kommer enkel, god og sunn hjemmelaget paibunn:
Sett stekeovnen på 175 grader c.
BUNN:
100 g siktet speltmel (eller hvetemel)
100 g havremel (evnt annet sammalt mel)
100 g rårørsukker (eller vanlig sukker)
100 g romtemperert smør (ekte, det må det vel være lov å kreve? Men bruk margarin hvis du må :-)
Rør alle ingrediensene sammen i en kjøkkenmaskin, og trykk deigen ned i en 22-24 cm springform (du kan godt bruke bakepapir, så er det lett å få kaken over på kakefatet)
Forstek bunnen i ca 10-15 min mens du lager fyllet.