 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Takk for flott oppskrift, suksess hver gang (Y). MEN lurer på hva jeg gjør feil? Makronene hever seg flott i ovn, etter 6-7min steketid har de god høyde og "fotene", altså luftboblelage nederst, er høye. Når jeg tar de ut etter 9 min (perfekt tid i min ovn) og avkjøler de så blir de veldig mye flatere, altså mister høyden. Tar jeg de for tidlig? Sent? Har prøvd å ta de både før 9min (da sitter de fast i papiret og er ikke ferdigstekt) og etter 9 min (da blir de for sprø).
Lurer også på hvordan man får de hvite makronene hvit-hvit, da hvitfargen er mer flytende en gelefargene, og dermed påvirker strukturen i deigen. Kan den tilsettes eggehvite før pisking feks? Bruker Wilton sin hvitfarge.
Tips mottas med takk :)