
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Takk for flott oppskrift, suksess hver gang (Y). MEN lurer på hva jeg gjør feil? Makronene hever seg flott i ovn, etter 6-7min steketid har de god høyde og "fotene", altså luftboblelage nederst, er høye. Når jeg tar de ut etter 9 min (perfekt tid i min ovn) og avkjøler de så blir de veldig mye flatere, altså mister høyden. Tar jeg de for tidlig? Sent? Har prøvd å ta de både før 9min (da sitter de fast i papiret og er ikke ferdigstekt) og etter 9 min (da blir de for sprø).
Lurer også på hvordan man får de hvite makronene hvit-hvit, da hvitfargen er mer flytende en gelefargene, og dermed påvirker strukturen i deigen. Kan den tilsettes eggehvite før pisking feks? Bruker Wilton sin hvitfarge.
Tips mottas med takk :)