Add new comment

Takk for flott oppskrift, suksess hver gang (Y). MEN lurer på hva jeg gjør feil? Makronene hever seg flott i ovn, etter 6-7min steketid har de god høyde og "fotene", altså luftboblelage nederst, er høye. Når jeg tar de ut etter 9 min (perfekt tid i min ovn) og avkjøler de så blir de veldig mye flatere, altså mister høyden. Tar jeg de for tidlig? Sent? Har prøvd å ta de både før 9min (da sitter de fast i papiret og er ikke ferdigstekt) og etter 9 min (da blir de for sprø).

Lurer også på hvordan man får de hvite makronene hvit-hvit, da hvitfargen er mer flytende en gelefargene, og dermed påvirker strukturen i deigen. Kan den tilsettes eggehvite før pisking feks? Bruker Wilton sin hvitfarge.

Tips mottas med takk :)

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.