Add new comment

Hei, takk for en oppskrift som er laktosefri, og som også fungerer flott glutenfritt! Bytter kun ut melet med Sempre glutenfritt mel, så kan alle mine allergi-venner kose seg med kake.

Vil bare nevne at vinstein (cream of tartar) fåes kjøpt både på apotek og hos Traktøren og større Cacas-forhandlere (Jernia har iallefall noe, og også noen Til Bords). Går under tittelen kaliumhydrogentartarat (kremotartari).

Til slutt vil jeg si at en form på "minst 2 liter" er ALT for lite for denne kaken. Jeg fulgte oppskriften til punkt og prikke, med store eggehviter og vinstein, og jeg fylte to springformer på 28cm (3 liter) og 18cm (1,2liter) bredfulle. Vil derfor anbefalle minst 4 liter (32cm springform) eller "Angel food cake pan" som rommer tilsvarende mengde.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.