
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei, takk for en oppskrift som er laktosefri, og som også fungerer flott glutenfritt! Bytter kun ut melet med Sempre glutenfritt mel, så kan alle mine allergi-venner kose seg med kake.
Vil bare nevne at vinstein (cream of tartar) fåes kjøpt både på apotek og hos Traktøren og større Cacas-forhandlere (Jernia har iallefall noe, og også noen Til Bords). Går under tittelen kaliumhydrogentartarat (kremotartari).
Til slutt vil jeg si at en form på "minst 2 liter" er ALT for lite for denne kaken. Jeg fulgte oppskriften til punkt og prikke, med store eggehviter og vinstein, og jeg fylte to springformer på 28cm (3 liter) og 18cm (1,2liter) bredfulle. Vil derfor anbefalle minst 4 liter (32cm springform) eller "Angel food cake pan" som rommer tilsvarende mengde.