 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei, takk for en oppskrift som er laktosefri, og som også fungerer flott glutenfritt! Bytter kun ut melet med Sempre glutenfritt mel, så kan alle mine allergi-venner kose seg med kake.
Vil bare nevne at vinstein (cream of tartar) fåes kjøpt både på apotek og hos Traktøren og større Cacas-forhandlere (Jernia har iallefall noe, og også noen Til Bords). Går under tittelen kaliumhydrogentartarat (kremotartari).
Til slutt vil jeg si at en form på "minst 2 liter" er ALT for lite for denne kaken. Jeg fulgte oppskriften til punkt og prikke, med store eggehviter og vinstein, og jeg fylte to springformer på 28cm (3 liter) og 18cm (1,2liter) bredfulle. Vil derfor anbefalle minst 4 liter (32cm springform) eller "Angel food cake pan" som rommer tilsvarende mengde.