 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Første brett ble brent etter 15 minutter ved 200 grader. Det andre ble greit etter 14 minutter ved 170 grader, som ikke "ikke brent", men begge brett fløt utover og ble harde og egentlig veldig kjedelige på smak. Det er nesten godt gjort med så mye godt i dem.
Kakene på bildet ser ut til å være myke. Jeg klarer nesten ikke tro at de er laget på den måten som er beskrevet her. De kan i hvert fall ikke være stekt som angitt.