 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg er over gjennomsnittet flink til å lage mat. Likevel blir denne kaken en fiasko gang på gang. Følger oppskriften til punkt og prikke. Har funnet ut at jeg må steke den litt lenger for å unngå at den blir rå, men nå forsvant all glasuren inn i kaken igjen. Sist det skjedde ble kaken bare kliss i midten. (Jeg skjønner at noe skal trekke inn for at den skal bli saftig, men dette er uspiselig.) Hva gjør jeg feil? Skal men ikke ha glasuren på med en gang?