
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg brukte ballongvisp på min kitchenaid og fikk klumper da jeg helte i smøret og så at det delte seg opp og når jeg begynte å kjøre maskinen klumpet smøret seg rundt ballongvispen, så jeg måtte trekke det av og kjøre deigen en stund til. Smøret var under 37 grader og litt avkjølt så jeg er usikker på om det bør være helt avkjølt og hva slags smør det er best å bruke for å unngå at det klumper seg i slike langpannekakedeiger. Neste problem var hvetemelet, som var hele 12 dl og jeg fikk inntrykk av at dette var litt vel mye ettersom 1 dl var nesten 1,5 hg på et litermål jeg har! Jeg tok oppi ca. 13 dl hvetemel ettersom jeg var veldig usikker på om det var dl eller hg. Vanligvis beregnes tørre varer i hekto og ikke desiliter. Etter mye jobb med en tung deig ble glasuren på kaken ødelagt da jeg tok oppi en eggeplomme, den delte seg og ble til små gule klumper så da ga jeg opp den og lagde ny glasur. Det er såpass lite smør i glasuren at selv om jeg klarte å lage den andre glasuren korrekt så fikk jeg ikke smurt denne over hele kaken da den var for tykk til å klare det før den stivnet. Jeg synes også det er best med et litt tykt lag glasur, selv om denne kaken har et veldig tynt lag. Har dere noen gode råd til meg? jeg har laget langpannekaker med stort hell for det meste, men denne gangen gikk mye galt :(