
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg har noen spørsmål før je lager denne. Ser noe skriver sukkeret ikke løste seg opp, at bunnene ble harde og at smashen ble soggy, men at alle er fornøyde med smaken på den. Hva kan je gjøre selv for å unngå disse problemstillingene? Kan bunnene lages dagen før og ligge tildekt i kjøleskapet og pyntes samme dag den serveres uten og endte konsistens? og en siste ting. Har bare 24 cm former hvor lang blir steketiden da? håper på raskt svar så je kan lage denne til morsdagen i år❤