 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg har noen spørsmål før je lager denne. Ser noe skriver sukkeret ikke løste seg opp, at bunnene ble harde og at smashen ble soggy, men at alle er fornøyde med smaken på den. Hva kan je gjøre selv for å unngå disse problemstillingene? Kan bunnene lages dagen før og ligge tildekt i kjøleskapet og pyntes samme dag den serveres uten og endte konsistens? og en siste ting. Har bare 24 cm former hvor lang blir steketiden da? håper på raskt svar så je kan lage denne til morsdagen i år❤