Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Neppe, det er meningen at marengsen skal vispes skikkelig lenge. Men det er viktig å ikke røre for mye når du skal blande fargen (bare så vidt så fargen blir jevn). Ellers må du bare la marengsen fortsette å tørke i ovnen til de er helt tørre. Disse marengsene er jo gode hvis de har en bløt kjerne, men ellers skl de være tørre rundt. Hvis dine marengs var bløte hele veien, kunne de nok ha stått lenger i ovnen. Alle ovner er litt forskjellige, så her må man bare prøve seg frem. :)