
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Neppe, det er meningen at marengsen skal vispes skikkelig lenge. Men det er viktig å ikke røre for mye når du skal blande fargen (bare så vidt så fargen blir jevn). Ellers må du bare la marengsen fortsette å tørke i ovnen til de er helt tørre. Disse marengsene er jo gode hvis de har en bløt kjerne, men ellers skl de være tørre rundt. Hvis dine marengs var bløte hele veien, kunne de nok ha stått lenger i ovnen. Alle ovner er litt forskjellige, så her må man bare prøve seg frem. :)