 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei:) Det er viktig at det første laget stivner før du har på det andre. Ellers vil jo osterøren og sjokolademoussen blande seg sammen i stedet for å danne to adskilte lag. Men kan godt hende at stivner fortere. Poenget er at kaken KAN lages over to netter. Den tåler godt å stå uten å bli dårlig, og dermed slipper man å vente på at lagene skal stivne. Men du kan altså lage begge lagene samme dag, men du må beregne noen timer mellom så det første laget rekker å stivne før du har på det andre. Håper dette var noenlunde forståelig :)