
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei:) Det er viktig at det første laget stivner før du har på det andre. Ellers vil jo osterøren og sjokolademoussen blande seg sammen i stedet for å danne to adskilte lag. Men kan godt hende at stivner fortere. Poenget er at kaken KAN lages over to netter. Den tåler godt å stå uten å bli dårlig, og dermed slipper man å vente på at lagene skal stivne. Men du kan altså lage begge lagene samme dag, men du må beregne noen timer mellom så det første laget rekker å stivne før du har på det andre. Håper dette var noenlunde forståelig :)