
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei.
Jeg har et spørsmål. Har laget denne kaken ett par ganger nå, og føler at det varierer så veldig fra hvordan den ender opp med å bli! Lurer på om det er noe jeg gjør feil? Forrige gang jeg lagde, ble den kjempebra - karamellfromasjen forholdt seg stiv, og det var ikke umulig å skjære seg stykker uten at hele kaken fløt ut. Men så lagde jeg den igår igjen, på akkurat samme måte - og da endte den opp som en smørje igjen. Lurer på om det er noe spesielt man skal gjøre når man lager den fromasjen? Bør ingrediensene være helt kjøleskapskalde, eller kan de ha stått litt ute? Trenger så gjerne hjelp, da jeg ikke forstår helt hva jeg gjør feil! :)
Håper på svar!