Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei.
Jeg har et spørsmål. Har laget denne kaken ett par ganger nå, og føler at det varierer så veldig fra hvordan den ender opp med å bli! Lurer på om det er noe jeg gjør feil? Forrige gang jeg lagde, ble den kjempebra - karamellfromasjen forholdt seg stiv, og det var ikke umulig å skjære seg stykker uten at hele kaken fløt ut. Men så lagde jeg den igår igjen, på akkurat samme måte - og da endte den opp som en smørje igjen. Lurer på om det er noe spesielt man skal gjøre når man lager den fromasjen? Bør ingrediensene være helt kjøleskapskalde, eller kan de ha stått litt ute? Trenger så gjerne hjelp, da jeg ikke forstår helt hva jeg gjør feil! :)
Håper på svar!