
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Her klarte jeg å treffe på smaken, men utseende...
Bunnen og glasuren lykkes jeg med, fromasjen derimot ble ikke stiv nok.
Jeg fikk lagt på glasuren, og den så fremdeles OK ut etter en natt i kjøleskap, så kanskje hadde det går bra om den ble servert hjemme, men bil- og togreise til jobb tok på, og den var ganske så marmorert da den skulle serveres. De første stykkene lignet mer på en smørje enn delikate kakestykker, men den gikk allikevel ned på høykant.
Skal jeg lage den igjen, så blir det til en uhøytidelig anledning (hvor ikke utseende teller) og jeg kommer nok da til å prøve med litt gelatin i fromasjen.