Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Her klarte jeg å treffe på smaken, men utseende...
Bunnen og glasuren lykkes jeg med, fromasjen derimot ble ikke stiv nok.
Jeg fikk lagt på glasuren, og den så fremdeles OK ut etter en natt i kjøleskap, så kanskje hadde det går bra om den ble servert hjemme, men bil- og togreise til jobb tok på, og den var ganske så marmorert da den skulle serveres. De første stykkene lignet mer på en smørje enn delikate kakestykker, men den gikk allikevel ned på høykant.
Skal jeg lage den igjen, så blir det til en uhøytidelig anledning (hvor ikke utseende teller) og jeg kommer nok da til å prøve med litt gelatin i fromasjen.