
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Heisann!
Det er litt vanskelig å vite forskjell på, og bruksområder for: Muscovado, Brunt Sukker og Demerarra.... og sikkert flere varianter.
Kanskje du som baker en del har gode tips til oss noviser. :D
Jeg har brukt Brun farin fra Dansukker til topping på Drømmekaken som står på pakken og til Crumble med forskellige frukt og bær... Brunt sukker er jo ganske seigt når det er mykt.
Det som er dumt er at når sukkerpakken får stå litt blir sukkeret steinhardt. (har ikke vært lur og oppbevare pakken i tett glass i kjøleskapet, som er anbefalt).
Så da har jeg ofte bare hatt sukkeret litt i mikroen for å mykne det. Og lurer veldig på hvordan jeg skal forholde meg hvis jeg skal ha brunt sukker i marengs. Lurer på å raspe opp eller kverne det harde sukkeret... slik at det løser seg lettere opp i marengsen. Tips tas i mot med takk!