Add new comment

Heisann!
Det er litt vanskelig å vite forskjell på, og bruksområder for: Muscovado, Brunt Sukker og Demerarra.... og sikkert flere varianter.
Kanskje du som baker en del har gode tips til oss noviser. :D
Jeg har brukt Brun farin fra Dansukker til topping på Drømmekaken som står på pakken og til Crumble med forskellige frukt og bær... Brunt sukker er jo ganske seigt når det er mykt.
Det som er dumt er at når sukkerpakken får stå litt blir sukkeret steinhardt. (har ikke vært lur og oppbevare pakken i tett glass i kjøleskapet, som er anbefalt).
Så da har jeg ofte bare hatt sukkeret litt i mikroen for å mykne det. Og lurer veldig på hvordan jeg skal forholde meg hvis jeg skal ha brunt sukker i marengs. Lurer på å raspe opp eller kverne det harde sukkeret... slik at det løser seg lettere opp i marengsen. Tips tas i mot med takk!

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.