 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Heisann!
Det er litt vanskelig å vite forskjell på, og bruksområder for: Muscovado, Brunt Sukker og Demerarra.... og sikkert flere varianter.
Kanskje du som baker en del har gode tips til oss noviser. :D
Jeg har brukt Brun farin fra Dansukker til topping på Drømmekaken som står på pakken og til Crumble med forskellige frukt og bær... Brunt sukker er jo ganske seigt når det er mykt.
Det som er dumt er at når sukkerpakken får stå litt blir sukkeret steinhardt. (har ikke vært lur og oppbevare pakken i tett glass i kjøleskapet, som er anbefalt).
Så da har jeg ofte bare hatt sukkeret litt i mikroen for å mykne det. Og lurer veldig på hvordan jeg skal forholde meg hvis jeg skal ha brunt sukker i marengs. Lurer på å raspe opp eller kverne det harde sukkeret... slik at det løser seg lettere opp i marengsen. Tips tas i mot med takk!