Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei igjen!
Valgte å bake kaken til julaften, og brukte vanlig sukker.. Men bunnen ble veldig hard, og vet jo at det kan være forskjell i ovner.. Kaken var likevel veldig god..
Skal lage en ny i morgen, men tar da å klippe ut gitte mål på bakepapir, og tar kakeringen oppå slik at marengsen ikke flyter så utover, og steker på vanlig måte.. Da vil den neppe bli så hard..
Jeg laget også din variant av Sarah Bernhardt kaken, og den ble mektig populær.. Hørte bare nytelses sukk over hele linja og at dette var noe av det beste familien hadde smakt!! Tommel opp for den...
Godt nyttår!