Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Lag din egen mango pulp. Jeg brukte dette som smakstilsetning i blant annet babygrøt. Del mangoen i biter.
Legg i en kjele på middels varme, med bitte litt vann i bunnen. Kok dette til alle bitene er møre og mos alt. La det kjøle seg ned. Jeg tilsatte aldri sukker, og ble gang på gang overrasket over hvor søtt det ble selv med litt hard mango.
Ville anbefalt å lage den uten sukker og heller varme den opp med litt vann og tilsette sukker om d dere synes det trengs.
Lykke til.