
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Benedicte, Ja du burde nok ikke stekt kaken så lenge ekstra. Den virker bløt når den tas ut av ovnen, men stivner etter hvert. Det er tilfelle med alle typer konfektkaker for smøret og smeltet sjokolade i deigen, blir jo hardere i kald konsistens, og dermed får kaken også fastere konsistens ved avkjøling. Man må selvsagt tilpasse steketiden og kanskje din burde stått i noen minutter ekstra, men 10 min ekstra var tydeligvis for mye. Glad du likte smaken! Sikker på at kaken blir helt perfekt neste gang, bare du steker kortere tid.