
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hm, dette med kokingen må man tilpasse. Kan være variasjoner i hvor varm plate du har brukt og hvor stor kjelen har vært. Jeg har brukt middels stor kjele. Ved mindre kjele, trengs det lenger koketid. Og varmen må være så sterk at fudgeglasuren bobler litt hele tiden og man må vispe hele tiden for at den ikke skal sette seg fast i bunnen. Med litt øvelse blir man kjent med hvordan konsistensen bør være før man avslutter kokingen. Prøv igjen! :-)