Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Heisann! Nå har jeg laget denne kaken to ganger, og den er virkelig nydelig. Men jeg har begge gangene hatt et problem som har gjort at kaken ikke ble helt perfekt. Når jeg visper kremen til kaken og deretter tilsetter osten, mer fløte, espressopulver og melis, blir den langt ifra tykk. Den blir egentlig helt rennende, og blir som en saus jeg heller over hvert stykke etter servering. Hva gjør jeg galt??