Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Varmet du opp fløte og sjokolade sammen, eller helte du kald fløte opp i den smeltede sjokoladen? Hvis du helte fløten oppi etterpå, blir sjokoladen brått avkjølt og stivner til en klump. Alt skal varmes sammen, slik at det blir en glatt og fin ganache. Pass på så du ikke bruker for sterk varme, for da kan også sjokoladen bli tørr og hard. Bare et par tips:)