Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Vannbakkels er ikke blant de letteste bakverkene og krever øvelse. Ikke gi opp ved første forsøk :-)
Jeg har brukt sprøytetut med stor åpning (ca 2 cm), men disse er ikke så lett å få tak i. Man kan også bruke sprøytetut med mindre åpning, men sprøyte flere ganger frem og tilbake så eclairene blir store og tykke nok.
Etter hvert som man har bakt vannbakkels mange ganger, vil man kunne se hvor lenge vannbakkelsene må stå i ovnen for å ikke klappe sammen. Blir de for mørke, kan man legge over et stykke bakepapir de siste minuttene av steketiden. Men som sagt viktig å ikke åpne døren på ovnen for tidlig.
Øve, øve, øve.... :-)