Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Helene, det står ikke i oppskriften at fløten skal has oppi sjokoladen. Tvert imot, jeg pleier først å varme opp fløten og deretter ha i opphakket sjokolade. Alternativt kan man smelte sjokolade og fløte sammen over vannbad, slik jeg har skrevet her. Jeg synes det funker best når det er mye sjokolade. Da har jeg både fløte og hakket sjokolade i en bolle, og setter bollen deretter over vannbadet. Da vil sjokolade og fløte bli varmet opp samtidig. Håper dette var klargjørende og at du gir oppskriften en ny sjanse :-)