Also available in: Norsk

Add new comment

Jeg har funnet ut at steketiden er helt avgjørende for resultatet, lagde kakene bittelitt større enn 'vanlig', og lot dem stå helt i fred inni ovnen i hele 45 minutter..! Fulgte nøye med dem etter at de 25-30 første minuttene hadde gått, og de ble lett gyllenbrune men overhodet ikke for mye stekt - det er jo viktigere at de *blir* ferdige og ikke klapper sammen, enn at de blir lysest mulig..!
Det er riktig som Kristine skriver at man må følge fremgangsmåten nøye og måle nøyaktig, og når man tilsetter eggene blir deigen først litt 'grynete', deretter ser man det på den - når den er tykk og smidig nok. Dette var andre gang for meg og jeg synes deigen er ganske enkel å få til - dersom man er nøye. Håper de som har slitt med å få det til ikke gir seg, eclairs er jo så godt! :-)

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.