Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg har funnet ut at steketiden er helt avgjørende for resultatet, lagde kakene bittelitt større enn 'vanlig', og lot dem stå helt i fred inni ovnen i hele 45 minutter..! Fulgte nøye med dem etter at de 25-30 første minuttene hadde gått, og de ble lett gyllenbrune men overhodet ikke for mye stekt - det er jo viktigere at de *blir* ferdige og ikke klapper sammen, enn at de blir lysest mulig..!
Det er riktig som Kristine skriver at man må følge fremgangsmåten nøye og måle nøyaktig, og når man tilsetter eggene blir deigen først litt 'grynete', deretter ser man det på den - når den er tykk og smidig nok. Dette var andre gang for meg og jeg synes deigen er ganske enkel å få til - dersom man er nøye. Håper de som har slitt med å få det til ikke gir seg, eclairs er jo så godt! :-)