Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Dette er den mest vellykkede pavlovaen jeg noensinne har laget❤ Jeg fulgte oppskriften slavisk. Pisket marengsen i 20 minutter og stekte kaken i 2 timer. Det viste seg å være lønnsomt. Den ble seig inni og ikke rå inni som jeg har opplevd før med pavlova. Ikke ble den for brun heller. Jeg brukte ferdig vaniljekrem i tillegg til pisket krem. Den ble god med jordbær, blåbær og hakket kokesjokolade❤