Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei, marengsen skal kjennes hard utenpå, men kjernen skal være myk. Muligens kaken din stod litt for lenge i ovnen og da vet jeg ikke om noen triks for å få marengsen myk igjen. Steketiden kan variere litt og avhenger av hvor tynn man lager marengskaken. Jeg lagde min nokså tykk og brukte da steketiden som angitt, men hvis man ser at kaken blir tynnere, må man korte ned på steketiden.
Enig i at kaken blir mykere når den har stått en stund med krem og fyll på toppen :-)