Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Om eg har eggeplommer til overs, pleier eg å lage noko min mor lagde når eg var liten.
Mannen min kaller det for guttekyss :)
2 eggeplommer
ca. 250 g melis
En liten klype salt
1 ts sitronsaft
1 ts vaniljesukker
1/2 ts hornsalt
Ha alt i en bolle, og bland til en relativt fast deig. Ta opp deig med ei te-skje, og form det som noe som ligner på ei klinkekule som du setter på brettet på bakepapir. Du kan gå ut fra at de vil firedoble i størrelse.
Stek kakene i ca. 12-15 minutt på 160 grader midt i ovnen.
Følg med på slutten, de skal ikke bli brune, bare lys gylden og luftige.