Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Laget denne kaken i går, bare noen timer før den skulle spises. Tilsatte derfor to ekstra gelatinplater og puttet den i fryseren, gikk helt fint det.
Det er en deilig og frisk kake, men jeg mener at det er feil type bunn. Sjokoladesmaken på denne bunnen blir overdøvet av jordbærmoussen og bunnen er for tørr, selv med riktig steketid. Det burde i stedet vært en bunn som minnet mer om kraftig konfektkake, bassert på mye sjokolade og smør.