Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Nå er jeg i gang med å lage denne kaka for andre gang. Første gang var til en konfirmasjon så den fikk jeg aldri smakt. Er derfor spent på resultatet! De som skriver at moussen skiller seg tror jeg kanskje ikke har latt jordbær - blandingen bli helt avkjølt før de forsiktig vendte inn kremen. Sikkert ikke lurt å røre for mye. Bruker norske , friske jordbør. Bunnen laget jeg i går, den blir jo bare bedre og saftigere av å stå i kjøleskapet noen dager. Kan sikkert dynkes om den er for tørr.