Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5368 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 0
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei. Prøvde disse for første gang idag. Venter på å steke de nå. Deigen kjennes forsåvidt grei ut syns jeg, men når jeg har kjevlet ut, stukket ut kakene og skal løfte de over på bakearket så ødelegges fasongen på de. Deigen er god og kjølig, men blir myk ganske kjapt. Delte også deigen opp så jeg kjevlet ut litt og litt. Prøvde forskjellige teknikker, kakespade, kniv osv, men formene endres med en gang jeg tar i de. Har heller ikke kjevlet ut så tynt. Er deigen feil, eller er det noe hemmelige triks for å unngå at hjertene og stjernene blir skjeve?