
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Dette spørsmålet burde opprinnelig matskribent besvart.
Jeg forsøkte å gange oppskriften på tre. Erfaringen er at pannacottaen blir for stiv av å triple mengden gelatin. Ellers funker det greit med øvrige ingredienser. Jeg foretrekker min pannacotta noe "løsere" i stilen, så gelatin trenger man ikke nødvendigvis å øke like mye tilsvarende, med mindre man ønsker å spise armert betong-pannacotta.