 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hjeeeeeeelp! Lager Troikakonfekt, og alt har gått fint helt til sjokoladetrekket skal på. Det nekter å feste seg til geleen:( nå har jeg kasta mange biter:( kasta og sjokoladen og prøvde på ny, uten hell, så nå går vel den og på dyngen. Har brukt overtrekkssjokolade, har smelta 250 g pr omgang over vannbad, så nå synes jeg det blir litt mye d inn. Er det bedre med kokesjokolade og delfiafett? Har lyst til å "redde" de bitene jeg fremdeles har i kjøleskapet:) Tips/gode råd mottas med takk:)