
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
mine kommentarer til kommentarene:
De som har laget gele vet at hvis den blir utsatt for varme så smelter den -fort- Så det er veldig logisk at man ikke skal ha varm sjokolade over geleen! La den avkjøle seg litt før man begynner sjokoladetrekkingsoperasjonen :)
Geleen må være avkjølt før den helles over nougaten- ellers vil jo nougaten også smelte.
Når jeg skulle dekke med sjokolade brukte jeg gaffel for å holde biten over sjokoladeskåla imens jeg øste sjokolade over/dyppet litt nedi ved behov før jeg brukte en gaffel nr to til å skyve troikaen over på fat til avkjøling. Ingen hull i konfekten siden gaffelen ble brukt som "stekespade" i stedetfor spyd.
Jeg erfarte at jeg burde ha litt større avstand mellom bitene ved avkjøling for å unngå at sjokoladen knekker av geleen ved oppdeling etter den er stivnet (siden det renner av litt sjokolade etter dyppingen)
Veldig fornøyd med resultatet og smaken :D
Odense sine nougat og marsipanprodukter står gjerne i en egen utstillingskasse i butikken sammen med brosjyrer, og ikke alltid på plass i hylla sammen med de andre bakeproduktene. tror de fleste butikkkjeder har odense i sortimentet.