 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
mine kommentarer til kommentarene:
De som har laget gele vet at hvis den blir utsatt for varme så smelter den -fort- Så det er veldig logisk at man ikke skal ha varm sjokolade over geleen! La den avkjøle seg litt før man begynner sjokoladetrekkingsoperasjonen :)
Geleen må være avkjølt før den helles over nougaten- ellers vil jo nougaten også smelte.
Når jeg skulle dekke med sjokolade brukte jeg gaffel for å holde biten over sjokoladeskåla imens jeg øste sjokolade over/dyppet litt nedi ved behov før jeg brukte en gaffel nr to til å skyve troikaen over på fat til avkjøling. Ingen hull i konfekten siden gaffelen ble brukt som "stekespade" i stedetfor spyd.
Jeg erfarte at jeg burde ha litt større avstand mellom bitene ved avkjøling for å unngå at sjokoladen knekker av geleen ved oppdeling etter den er stivnet (siden det renner av litt sjokolade etter dyppingen)
Veldig fornøyd med resultatet og smaken :D
Odense sine nougat og marsipanprodukter står gjerne i en egen utstillingskasse i butikken sammen med brosjyrer, og ikke alltid på plass i hylla sammen med de andre bakeproduktene. tror de fleste butikkkjeder har odense i sortimentet.