
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg strevde mye med sjokoladetrekket og fikk prøvd både for varm sjokolade, for kald sjokolade, gele som skled og sjokolade som skled rett av. Jeg måtte "jukse" til slutt. Jeg skar opp bitene og la dem på papirkledd brett i fryseboksen. Tok dem ut etter et par timer og brukte ferdig topping/sjokoladesaus som stivner på isen og vips hadde jeg flotte konfektbiter. Foreløpig ser de fine ut og jeg har lagt dem enkeltvis i små papirformer. Uansett om man jukser med sjokoladetrekket eller ikke, er det nok lurt å fryse/kjøle ned konfektbitene før man tar på sjokoladen.