 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg strevde mye med sjokoladetrekket og fikk prøvd både for varm sjokolade, for kald sjokolade, gele som skled og sjokolade som skled rett av. Jeg måtte "jukse" til slutt. Jeg skar opp bitene og la dem på papirkledd brett i fryseboksen. Tok dem ut etter et par timer og brukte ferdig topping/sjokoladesaus som stivner på isen og vips hadde jeg flotte konfektbiter. Foreløpig ser de fine ut og jeg har lagt dem enkeltvis i små papirformer. Uansett om man jukser med sjokoladetrekket eller ikke, er det nok lurt å fryse/kjøle ned konfektbitene før man tar på sjokoladen.