 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei,
Hadde også problemer med at konfekten ble duggete og utrolig klissete etter å ha vært helt perfekt etter første døgnet, veldig irriterende da den skulle gis i gave. Tror det skyldes denne typen marsipan samt at det har noe med luftfuktighet i kjøleskapet. Løsningen etter en del prøving ble å ta bort matpapiret og bruke tykt tørkepapir (kjøkken papir) i stedet. Det virket da tørkepapiret trekker til seg fuktigheten og produksjonen var berget for vår del, verdt å prøve i hvert fall før en kaster all den dyre og gode konfekten.