 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Noen her som har gode råd?? For litt siden lagde jeg denne konfekten og det gikk strålende! I går skulle jeg lage runde to, men nå får jeg trøbbel med sjokoladen??
Jeg har smeltet den i vannbad med delfiafett som det sies i oppskriften og satt den til kjøling.
Men når jeg tar den ut i romtemperatur blir sjokoladen helt stiv før jeg rekker å suppe konfekten.
Har forsøkt to ganger, men det samme skjer begge gangene. (Jeg kjølte sjokoladen sist gang også, da gikk det fint....)
Noen som vet hva jeg gjør galt??
(Har hatt den til kjøling i en metallbolle, og kjølte den ned på et kaldt rom (ca 0 grader) og ikke i kjøleskapet. Kan det være det som er årsaken? Håper på noen gode tips :)