
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Noen her som har gode råd?? For litt siden lagde jeg denne konfekten og det gikk strålende! I går skulle jeg lage runde to, men nå får jeg trøbbel med sjokoladen??
Jeg har smeltet den i vannbad med delfiafett som det sies i oppskriften og satt den til kjøling.
Men når jeg tar den ut i romtemperatur blir sjokoladen helt stiv før jeg rekker å suppe konfekten.
Har forsøkt to ganger, men det samme skjer begge gangene. (Jeg kjølte sjokoladen sist gang også, da gikk det fint....)
Noen som vet hva jeg gjør galt??
(Har hatt den til kjøling i en metallbolle, og kjølte den ned på et kaldt rom (ca 0 grader) og ikke i kjøleskapet. Kan det være det som er årsaken? Håper på noen gode tips :)