Add new comment

Noen her som har gode råd?? For litt siden lagde jeg denne konfekten og det gikk strålende! I går skulle jeg lage runde to, men nå får jeg trøbbel med sjokoladen??
Jeg har smeltet den i vannbad med delfiafett som det sies i oppskriften og satt den til kjøling.
Men når jeg tar den ut i romtemperatur blir sjokoladen helt stiv før jeg rekker å suppe konfekten.
Har forsøkt to ganger, men det samme skjer begge gangene. (Jeg kjølte sjokoladen sist gang også, da gikk det fint....)
Noen som vet hva jeg gjør galt??
(Har hatt den til kjøling i en metallbolle, og kjølte den ned på et kaldt rom (ca 0 grader) og ikke i kjøleskapet. Kan det være det som er årsaken? Håper på noen gode tips :)

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.