
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Tror det er snakk om vanilje-essens, som fås i alle butikker (står ved bakereolene, typisk ved siden av mandel-essens og rom-essens). Vanilje-essens kan kanskje også byttes ut med vaniljesukker, som jeg ser at noen oppskrifter gjør, men man bruker en del mer vaniljesukker per teskje essens, kanskje dobbelt eller mer.
Jeg har nettopp baket kaken selv, og den står nå i kjøleskapet og setter seg. :) Jeg brukte vaniljeessens.
For de som kommenterte at det er vanskelig å smelte hvit sjokolade i vannbad uten å ødelegge den - det er bare hvis du ikke rører i den. Bruk en gaffel og press og rør litt når du ser sjokoladen begynner å smelte. Da er prosessen mye kjappere. Hvis du bare står og ser på den, og venter at den smelter av seg selv, brenner den seg sakte men sikkert før de synlige "sjokoladebitene" er borte.