 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tror det er snakk om vanilje-essens, som fås i alle butikker (står ved bakereolene, typisk ved siden av mandel-essens og rom-essens). Vanilje-essens kan kanskje også byttes ut med vaniljesukker, som jeg ser at noen oppskrifter gjør, men man bruker en del mer vaniljesukker per teskje essens, kanskje dobbelt eller mer.
Jeg har nettopp baket kaken selv, og den står nå i kjøleskapet og setter seg. :) Jeg brukte vaniljeessens.
For de som kommenterte at det er vanskelig å smelte hvit sjokolade i vannbad uten å ødelegge den - det er bare hvis du ikke rører i den. Bruk en gaffel og press og rør litt når du ser sjokoladen begynner å smelte. Da er prosessen mye kjappere. Hvis du bare står og ser på den, og venter at den smelter av seg selv, brenner den seg sakte men sikkert før de synlige "sjokoladebitene" er borte.