Add new comment

In reply to by Tone (not verified)

Tror det er snakk om vanilje-essens, som fås i alle butikker (står ved bakereolene, typisk ved siden av mandel-essens og rom-essens). Vanilje-essens kan kanskje også byttes ut med vaniljesukker, som jeg ser at noen oppskrifter gjør, men man bruker en del mer vaniljesukker per teskje essens, kanskje dobbelt eller mer.

Jeg har nettopp baket kaken selv, og den står nå i kjøleskapet og setter seg. :) Jeg brukte vaniljeessens.

For de som kommenterte at det er vanskelig å smelte hvit sjokolade i vannbad uten å ødelegge den - det er bare hvis du ikke rører i den. Bruk en gaffel og press og rør litt når du ser sjokoladen begynner å smelte. Da er prosessen mye kjappere. Hvis du bare står og ser på den, og venter at den smelter av seg selv, brenner den seg sakte men sikkert før de synlige "sjokoladebitene" er borte.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.