Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5364 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hasselnøtter skoldest enkelt ved å koke opp vann så det dekker nøttene du vil bruke, tilsett så 2 ss ( spiseskjeer ) bakepulver og tilsett nøttene. Kok så i ca 4-5 minutter. Vannet blir svart og skummet rosa . Det kan koke lett over så pass på
Hell så nøttene i en sil og avkjøl i kaldt vann, skallet vil nærmest dette av Sitter det noe igjen går dette lett av med å gni lett med tørkepapir
Skallet har høy pH , bakepulver er basisk ( motsatt av høy pH) så reaksjonen i vannet mellom bakepulver og nøttene gjør at skinnet løsner