
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hasselnøtter skoldest enkelt ved å koke opp vann så det dekker nøttene du vil bruke, tilsett så 2 ss ( spiseskjeer ) bakepulver og tilsett nøttene. Kok så i ca 4-5 minutter. Vannet blir svart og skummet rosa . Det kan koke lett over så pass på
Hell så nøttene i en sil og avkjøl i kaldt vann, skallet vil nærmest dette av Sitter det noe igjen går dette lett av med å gni lett med tørkepapir
Skallet har høy pH , bakepulver er basisk ( motsatt av høy pH) så reaksjonen i vannet mellom bakepulver og nøttene gjør at skinnet løsner